back for business

Japp, nu är jag tillbaka för business.
Okej kanske inte direkt. Men nu är det fullt ös medvetslös på bloggen.

Har fixat en ny supeeeeeerfin header, som dessutom är animerad, hur snyggt är inte det liksom?
Plus att till helgen får jag min systemkamera antaligen, och ja shoppat en del på GöteborgHorseShow.
Shoppingen innan Italien och från Mässan på Horseshow, lägger jag ut senare idag eller eventuellt imorgon. Kommer i 2 uppdelade inlägg.

Har även jobbat där i 2.5 dagar, sämsta arbetgivaren, plus att jag jobbade tydligen svart. Nä usch inget att rekommendera att jobba 10 timmar i sträck med endast 20 minuters rast på en hel dag, normalt??? nej. Tänker inte nämna företagets namn, men ja dom flesta utav mina vänner vet ju vilket företag jag menar. bläbläblä.

Förövrigt är jag hemma sjuk, har liten lunginflammation. Blä sitter med min astmamedecin och äcklig hostmedecin som jag typ lever på förtillfället. Men det går mot bättringsvägen. Skulle egentligen vart iväg med finaste vännerna från tolerans. Vi skulle åkt till gråbo och övernattat där en natt men fick stanna hemma pga sjukdom.

Och imorn är det Valborg, och jag ligger hemma i min sän och gör ingetting, seriöst. Medans alla andra är ute och kan festa och allt möjligt så ligger jag  här. 
Inte för att jag är en person som festar, men jag umgås ju gärna med mina underbara väännner som jag saknar något enormt. Speciellt ELSA!!!!!!!!!!!!!!!<333333333333333333

Men får se om jag drar mig till det mest underbara stället på jorden med underbaraste människorna, och placet är stallet såklart. Så jäkla underbart, älskar Daniela och Lovisa , världens bästa tjejor. Och alla barn som får en att bli så glad. L O V E. Och sen har jag ju Thure och Maximus, och även Simba lite vid kanten om. Och om jag får och orkar blirre nog en ridtur på Thure, och även Simba! .


Men nu ska inte jag sitta här och skriva en hel bok. Vi hörs .
Jag och min fina vän Andreas!



Italien

Snart drar jag till säveflygplats för att åka till Italien, ska bli så himla gööötttt!

Och igår va jag i stan och shoppade, fick med mig en del saker hem visar dom när jag kommer tillbaka från italien! ^^
VI hörs kanske senare!

Home.

Valde att stanna hemma, blev bäst så är endå skittrött så det hade bara varit jobbigt att ha med mig till stallet idag..
Så håller på att uppdaterar min iphone, efter det ska jag ta mig något att käka. Och sen plugg... fml. Ska plugga No och hemkunskap..
Seriöst vem har prov i hemkunskap? typ världens mest onödigaste grej.. Förutom bildprov, det är iofs ganska tråkigt det med, men jag är ju duktigt på bild så det är lungt i jämnförelse med äckel hemkunskapen..

Sitter förövrigt och kollar igenom lite gamla bilder och på hur jag hade det då. Lite läskigt att så mycket kan ändraas på så kort tid.. på minde än  1 år liksom? Aja skitsamma.. miss it men har ett bra liv nu med.

Här har ni filmen från i lördags

Hope u like it.;) Jag är iallafall jättenöjd med Thure, och att ha lite kul med Simba på ängarna varför inte liksom? hur kul som helst. L O V E likosm.


Bad update

Hej bloggen!

Har haft jättedålig uppdatering för att jag bland annat va på sjukhuset igår, plus att mitt internet funkade tyvärr inte som det skulle. 
Sen idag hade jag nationella prov, gick lätt som en plätt. Har även 2 nationella imorn Engelska, so , sen på slutet av dagen har jag ett äckligt matteprov. Sen på torsdag är det hemkunskaps prov, för att sedan avsluta veckan med ett Fysikprov... fullspäckad vecka??? ja då. Plus att imorn efter skolan ska jag va med Derya en stund innan hennes träning, och då ska vi plugga som satan.

Men sen på lördag drar jag till Italien , ska bli så himla underbart. LML liksom?!

Håller på att ladda upp en film från när jag red i lördags, på Simba och Thure, så den kommer upp ikväll. Och idag ska jag bara chilla och kanske stanna hemma för att plugga lite? Inte riktigt bestämt mig en, för är inte riktigt sugen på att åka till stallet. OCH NEJ min häst blir inte bara stående för att jag haar en underbar mamma som hjälper till så himla mycket i stallet. LOVE.

Vi höres.

Saknar dej min finaste vän. <3

Godmorgon sunshines.

Har precis kommit hem från ett jobbigt MRL pass på sportlife. Jag är helt död seriöst.

Ska snart ut till stallet, rida ut Thure med Daniela, för att sedan köra 1 ponny, kanske till och med 2.
Hihi kommer bli jättemysigt. Kan faktiskt slänga in videoblogg också? Haha fast jag kommer se lite kaos ut men aja skitsamma. Ikväll kommer filmen på mig och Thure ut också.

Btw ska kolla efter en bikini också, så har ni något tips med bra sidor på bikinis länka gärna!

Men vi hörs.

Henrik Barry och hans häst som jag fotat :)

Min gamla bloggbeteckning..



Förlåt kära läsare

Förlåt för dålig uppdatering och att jag avslutar bloggen med ett kasst mobilinlägg. Men idag får det bli såhär.
Va i stallet i 5 timmar. Red två hästar och körde 1.
Imorgon väntas det tränings på sportlife , klockan kvart 10, efter det stallet och rida Thure , för att sen köra Emil med axel . Och kanske även monixa. Sen ska vi gå till Lasse majas grotta. Och det blir säkert 7-8 km som jag går och klättrar i bergen med axel och hans pappa.

Återigen förlåt för kass uppdatering.
Men bjuder på en härlig bild från dagen.

Gonatt sunshines

https://cdn1.cdnme.se/4128058/6-3/pic_5169d2eeddf2b32627e2d0ea.jpg" class="image">


New in

För ett tag sen.. inte allt för längesen köpte jag världens underbaraste ridbyxor. 
Ett par bruna John whitaker.. Jag fick välja mellan ett par från kingsland eller JW byxorna, och då skulle jag ckså fått en KL jacka. Och solklart tog jag Jw byxorna. 


Något jag inte ångrar, och fler Jw byxor ska det bli!



Godmorning sunshines

 
Vaknade runt 10 av att mamma väckte mig. iiihhhh silken morgonkick.

Ska snart till guddebys gård eller tre hästar för att köpa foder!
Maximus äter just nu lusern pellets som vi blöter upp så det inte ska svälla i magen.  Och efter det ska jag och Axel ta en promenad ut i det fria. Och dessutom ska jag rida Thure och även tömköra lilla Maximus.
Thure ska antagligen skrittas fram ute, för att sedan jobba i manegen.
 
Kanske slänger upp ett mobilinlägg, vi får se för det är supertråkigt verkligen.
Men film på dagens ridpass är utlovat.



Godnatt

Förlåt för seg uppdatering nu till kvällen, men hade inget speciellt att skriva om. För han tyvärr inte rida, så kunde inte skriva om passet. Men fick ridit lite barbacka på lilla simba. Plus att jag borsta Thure i säkert 45 min, och han blev endå inte ren. Den hästen ska få sig en dusch när vädret tillåter haha.

Förlåt för mobilbloggning, hatar det men bättre än att inte höra av sig alls.
Gonatt underbara läsare


En läsvärd text

Skitsnack och mobbning är något som aldrig kommer ta slut, för det finns alltid någon som vill provocera och vara elak. Det finns alltid någon som ska göra sig rolig på andras bekostnad.

Jag snackar också skit, jag har sagt det ena och andra om olika personer, men i den stunden glömmer jag av att dom är också individer PRECIS som jag, dom kan också bli sårade, spelar ingen roll om det är Nellie Berntsson, Kissie, Justin Bieber,Paow,  dom är också människor, precis som oss. 
Hur kul tror ni det är för Justin Bieber att alltid bli kallad bög? Hur kul e det för Kissie att alltid bli kallad jävla skelett? Hur kul är det för Nellie Berntsson att alla säger att hon aldrig klarar av något, att hon är liten p12a player? Och hur kul är det för Paow (Paulina Danielsson) att alltid bli kallad slampa, eller att hon knullar runt när hon är utomlands?

HUR tror ni det hade känts för er själva om folk hade snackat så mkt om mer, och dessutom visat hatet mot er och skriver elaka grejer på facebook,kommentarer,sms slänger bitchblickar, slänge ut en en ful kommentar till dom, inte så bra tror jag det hade känts för någon?

En människa är skapad för att ta vara på varnadra inte att kasta bort varandra, tänk den dagen då det är DU som kan mobba någon, eller vart utsatt för mobbning/skitsnack. Tänk den dagen, hur det skulle kännas? Eller har du redan vart utsatt redan kanske, då vet ni precis hur det känns.
ALLA har rätt till att må bra. Det finns ingen som är bättre än en annan, bara att visa personer måste ändra på sig.
Och alla är vi olika, det finns alltid någon som är annorlunda än dig själv, och man måste acceptera andra människor. Om man inte kan accpetera andra människor sätt att leva, kan man inte heller accpetera sig själv.
Man måste kunna accptera att människor tror på olika saker, har olika tradtioner, och olika åsikter och tankar.
Om varje människa skulle lärt sig av detta hade det inte behövt vara krig, mobbning, skitsnack. Tänk på det nästa gång du säger jävla muslimjävel, eller jävla svennehora.

För trots allt har vi alla samma organ, förutom könsorgan, bara att vi tänker på våra egna sätt, och ser annorlunda ut på insidan.

Med detta inlägget menar inte jag att jag är en ängel. Utan att folk borde tänka på sina handligar även jag.





JAAAAAAAAAAAAAA

Jag är så himla glad just nu, hihihihi jag kom in i el och elektronik programmet, asså omg! :D:D:D

Vet inte om jag kom in på dom andra två jag sökte för det stod ej prövas, men jag kom in på mitt förstaval iaf.
Supernöjd. Och det gjorde verkligen hela min dag.

nästa inköp

Mitt nästa inköp blir att köpa en ny systemkamera.

Vet dock inte vilken systemkamera jag vill ha, men vill gärna ha som inte kostar mer än 4000 kr. Jag har funderat över en Nikon D3100. Då den är billig och jag har endast hört gott om den kameran. Och eftersom den är billig sparar jag ju pengar som kan gå till göteborg horse show.. hehe

Men ska faktiskt ta oh kolla runt lite efter mer kameror innan jag bestämmer mig. För det är ju trots allt en hel djungel med olika märken och kameror.

Godermorrgon

Är hemma från skolan idag igen. Har jätteont i magen verkligen. usch.
Idag ska jag iallafall skriva klart mitt CV och personliga brev, så jag kan få ett sommarjobb. Och efter det ska jag till stallet och kanske rida Thure det beror på hur ont i magen jag har. Och om jag rider han ska jag försöka filma lite av passet och lägga upphär. Lite mer om vad jag kommer träna på kommer upp senare.

Sen ska jag kanske till gården för att göra en jobbinterjuv men tror inte det blir så, vem orkar gården när man är sjuk liksom.

VI hörs senare!


LoL

Något jag gör när jag har tid över är att spela.

Låter som jag är nästa spelnörden, men det stämmer såklart inte. Då jag bara spelar i mellanåt.
Och förut spelade jag liksom wow, lol och minecraft, och även liten cs och mw2 men sög verkligen på det haha.
Det enda spelet jag faktiskt spelar nu är LoL ochdet händer inte jätteofta somsagt.

Så om någon vill lira en match säg till, kör på både east och west.

Godnatt ma lovers

Har legat i sängen i hela kvällen för att jag har haft ont i magen. Fml typ.

Ska vara hemma från skolan imorn med, och då ska jag skriva mitt cv och personliga brev.
Och jag kanske skulle
 
träffa Derya en stund, men tror inte jag kan, men vi får se helt enkelt.
Jag ska iallafall till stallet och longera Thure kanske även skritta ut en stund, med mamma och Maximus.  Mysmys.

Vi hörs imorgon.

New in

Köpte ett par skor förra veckan då det verkligen behövdes.

Det blev ett par svarta Johnny Bulls, som ser ut som dom på bilden fast svarta då.
Ville egentligen haft dom mörkbruna, men min söta kompis Ebba han snappa åt sig dom sista som fanns kvar i min storlek.
Förövrigt är jag jättenöjd med dom, hur sköna att gå i som helst.


löshoppningen.

 I söndags så var det löshoppning för den kände tränaren Uno Bohman, Maximus har varit med där en gång innan. Han fick superbra kritik, och inte något dåligt. Så är jättenöjd. 
Daniela var snäll och filmade några skutt, och klippte ihop det till en film. 

Sen löshoppades även Thure och det gick superbra det med. Riktigt cool hoppteknik, pigg och framåt var han med. Har tyvärr ingen film/bild på detta, det får bli till nästa löshoppning i slutet av april.



me

Felicia Emma Magdalena Tollesson Moqvist är mitt namn, och jag är 16 år.
Jag går sista året i 9an på Thorildskolan, för att sedan gå linjen el & elteknik på Mimers. Jag som person är en glad sprallig, och super galen. Dom flesta som inte känner mig brukar tycka jag är ganska dryg/kaxig innan dom lär känna mig. 

På min fritid, håller jag på med hästar och tränar på den fantasiska kedjan sportlife. Så i min blogg kommer ni få läsa mycket om träning och kost då jag just nu försöker gå ner i vikt efter en triangelskada i knäet. ( Triangelskada är Korsband, Ledband, och minisken

Jag har en egen häst som heter Troyas Maximus som min mamma och jag köpte hastigt efter min fd ponny Naddels död. Ett impulsköp helt enkelt.
Mer om Maximus och Naddel kommer komma i egna inlägg.
Förutom att jag har Maximus, rider jag även b-ponnyn Simba och travaren True Fighter som kallas Thure.

Jag brinner för ridning, och grenen jag är inriktad på hoppning inom ridning, men älskar även dressyr.

Mer en så behöver jag inte nämna, det är bara att läsa min blogg för att få veta mer om mig.
//Felicia


Giiiirlsnight

Endastett testinlägg..

Är iallafall med Ida och Elsa. Vi har girlsnight eller vad man säger?! Haha dom ligger  som två döda får medans jag är pigg som en tupp. lol
jajajajaaaa ska sova snart har löshoppning med Maximus och Thure imorn awesome.. :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.