babe

 

Världens bästa Chuck Bass , min man<33333333333333333333333333

snaaaaaaaart

Ska snart gå ut och va med Jonte en stund, sen vid 3 halv4 ska jag möta uupp Daniela inne i kungälv för vi ska hem till henne, och efter det ska vi till stallet och hoppa hihi.. Ska hoppa både Donna och Thure såå det ska bli roligt. Tar med mig kameran och ser om jag får klickat lite bilder ^^

Efter stallet ska jag till elsa för att va med henne, ska bli grymme.

Resten av veckans planer ser iaf ut såhär
Torsdag: SOprov, plugga NO teknik prov med Hamppus och Jonte,
Fredag: No prov, ha ponnyridning. Mamma rider Thure..
Lördag:  Va med Ida och hon kanske sover oss mig sen, och vi kanske är med Elsa eller drar till gården? Rida Thure.
Söndag: Va med Ida en stund, sen rida Thure.

Så ser planeringen ut.
MEn måste dra nu vi hörs..

Elsa Eleni Matsa

Elsa är min allraste bästaste vän.
Finns ingen bättre än henne, hon är allt för mig. 
Hon är en ängel, gud har lämnat sin finaste ängel att bli min bästavän, och jag är så himla glad för det.
Jag kan lita på henne till 110 %, och jag vet att hon aldrig skulle dömma mig och jag skulle aldrig dömma henne oavsett vad. 
Om någon snackar skit om henne, så skyddar jag henne, vi har så himla roligt ihop.. Min fina tjej.
Vi har aldrig Någonsin NÅÅÅGONSIN bråkat och vi har vart bästa vänner i över ett och ett halvår, vi har småtjafsat om typ nej ta inte den tröjan men jo men nej haha, sånt vi bara gör.. LOVE

Att jag fått lyckan att ha en sånhär underbar vän är OBESKRIVLIG, alla borde få chansen att ha en sånhär vän, men tyvärr hon är min ;)

LOOOOOVE U besti..



Och detsamma gäller min finaste Ida Carlsbogård <3


Ny header på g...

kommer snart lägga in ny header, med alla hästar med, och plus en vanlig bild på mig, för detta är ju trots allt en allround blogg, inte bara en hästblogg.. :)

I miss u... min finaste ponnyskrutt <3

Godmorgon

Vaknade för en stund sen gick upp och satte mig och plugga NO det första jag gjorde, så nu känns det som jag kan det mesta så det ska bli jätteskönt att fått detta provet gjort.

Efter skolan, ska jag plugga SO och NO för att sedan åka till stallet och rida Thure lille. Och idag ska han bara få träna i den låga formen o skritt och trav, och efter det ska vi träna lite lätt galopparbete. Och imorgon står det hoppning på schemat som sagt, för både Thure och Donna. Ska ju inte till skolan imorn eftersom vi har klassikern, och jag är fortfarande lite sjuk... Och då tänker jag inte springa 1 mil, cykla 2,5 mil och simma 2 km liksom... nej tack... Men funderar på att gå milen för skojsskulll. haha... 

Annars så har jag inte så mycket mer att tillägga bara att jag börjar om 1 och en halvtimma, så det är gött.. vi hörs!


gulligt värre...

I know everything ;)

Ska ta och sova snart, har varit uppe jättelänge, trots att vi börjar 11.40 imorn så det är riktigt riktigt gött, lml
Är så himla glad nu, för jag vet verkligen nu vilka som är mina riktiga vänner och vill som inte är så aa, men som sagt "golare har inga polare" hihihihihi. 
Imorn har jag både No prov, So prov, och idrottsprov.... wellwell.. kan alla proven ganska bra så det e bara att plugga för mig ^^


Wopwop, sista skolveckan nu på dumma Thorildskolan, hihi ska bli så skönt att komma ifrån alla men endå så sorgligt.. :( kommer sakna så många människor som är så van vid att se varje morgon, typ min klass så himla speciell, kommer sakna den som faen.. :/ haha men jaja, alfons e den jag kommer sakna mest av alla, vill gå i samma klass som han 4ever liksom.. jaja  :((( Får iaf gå med bästa Jonte och antaglien Hampus så det blir nice det med... :)

Natti


min fina vän!

Mamma och Thure efter ett svettigt ridpass hihi

wopwop

Idag har varit en väldigt varierande dag, men en väldigt rolig dag också för den delen.. Love my friends just saying, mina äkta vänner då, inte mina ormiga hihihi .

Ska iaf fortsätta plugga för det är vad min dag har bestått av oss underbara Elsa plugga plugga, och sen snabbt upp till gården för ett möte om komarkensdag.. Jappjapp hästarna är bokade och klara för ponnyridning på fredag också, så det blir awesome ^^

Annars rullar sista skolveckan på bra, ska rida Ture nu under dagarna, han fick dok vila idag efter att ha gått 4 intensiva sagar, Donna blirrehoppträning med på onsdag, så hon får in grejen, tänkte hoppa lite oxrar, och gymnastikhoppning så hon får in grejen lite mer. Donna är verkligen en men helt underbar ponny att rida även om hon kan vara lite jobbig ibland, men annars är hon helt perfekt, bokstavligt talat.
Och thure och maximus är mina  underbaraste någonsin.. Och lilla Simba någonstans där på hörnet. hihi lml. :)

Men nu ska jag gååå hareeee
Grattis på morsdag i efterskott mamma ;) love u

Underbara Daniela och Loppan i lördags ^^

New in

Fick med mig lite nytt igår när jag och mamma var i stan.
En jacka, jättefin på, ska ta någon bild när jag har den på mig..
En jättefin typ tunnstickad tröja med änglavingar,
En present till Nora ^^
Shorts från Bikbok
Ett par one teaspoon shorts IN LOVE!
En kläning till skolavslutningen, skitfin verkligen, ville bara ha något simpelt . :)


Äntligen..

Nu har jag äntligen fått min älskade systemkamera, så himla glad för det.
Ska kanske dock byta inte riktigt bestämt mig än... :) Men har klickat lite foton nu under domma dagarna trots dåligt väder, så dom kommer självklart upp på bloggen!

Men bloggar mer sen hajsdåå

next stop : STABLE

Wopwop, lov och sånt nudå! SÅ jäklans gött lml.
Ska snart till stallet för att rida Ture och eventuellt Donna, ska bli mysigt ^^ Ture ska tränas på galoppen idag, och Donna ska bara skrittas ut med Daniela om jag rider då, annars blirre en promeix.

Har glömt att visa vad jag köpt från Eurohorse och från nordstan, men orkar inte visa de från nordstan men det va iaf 2 par byxor, 3 t-hirts och 2 tröjor, plus typ en tjocktröja.
Och det från eurohorse kommer upp någon dag i veckan. Är så sur på mig själv för va sånära på att köpa ett par blingridbyxor plus ett skitsnyggt eskadron schabrak, men så är jag ju så dum och skiter i det och tänker men jag köper det imorgon istället så blirre inte att jag åker in... arg på mig själv :@

Men nu ska jag dra mig, ska hem till Daniela och sova där och det blir mys. 

Ses kära läsare.


min man <333333

stämmer så bra på mig ;)

May. 06, 2013

Jag hatar att jag älskar dej, jag älskar att jag älskar dej.
Deppmode jappjapp idag får hästarna vila , för idag är det Depp dag.. Fml


Godmorgon

Godmorgon nu har jag och Ebba precis vaknat ! Hon konfirmera sig igår, så grattis !
Igår red jag Thure och det gick jättebra , tänker att jag ska börja småhoppa lite och så sen.
Men nu ska jag ich Ebba rida Donna och Thure ! Vi hörs!


Mellanlandar.

Wopwop, har pecis varit i stan med Hampus och Jonathan. Mina homies. haha nä men helt underbara vänner.
 

Har förövrigt haft en helt underbar dag som starta med tolerans, träffa underbaringar för att sedan va med Juliana. Jonte och Hampus kommer snart hit för att hämta mig, så ska vi dra till Juliana, Sofia , Alfons och Andreas, kanske även Max? ingen aning men kommer bli kul tror jag.

 Men efter det ska jag iaf till stallet och rida Donna och Thure, blir inget krävande för är ganska trött. SKa vara med Ebba i stallet får se om jag träffar min andra underbaringar i stallet men Daniela och Lovisa är ju alltid på krs på fredagar :(

Aja, nu ska jag dra och byta om och efter det blirreeeee chill med underbara vänner som sagt.

Vi hörs

Morgondageeeen

Imorn är det först skolan, för att sedan vid 10-11 dra till toleransen i koode. 
Ska bli asroligt att träffa alla underbara människor igen eftersom jag inte kunde åka med på lägret i tisdags pga sjukdom. 

Och efter det ska jag åka med mina underbara vänner Jonathan och Hampus till stan, och köpa en fin konfapresent Jontes tjej Linnea! 
Ska fakitskt bli roligt, så något att se fram emot iaf!
Sen på kvällen hade jag tänkt att va med Elsa och tvinga med henne till stallet , och så ska jag rida Donna och Thure, 2 väldigt skillander på hästar kan jag ju verkligen säga! 

Men imorgon känns som en bra dag. Och så ska det förbli.

Vi hörs för nu ska jag sova, <3

hahahahahaha så jävla ful gubbe

Hello!

Nu har jag äntligen tid att stta mig ner och skriva av mig.

Valborg slutade jätteroligt, umgicks med mina fina vänner, och va skitroligt!
FÖRUTOM att någon dum person snodde min plånbok med 1100 kr i löst och massa mer  i. Att folk inte kan låta andras grejer vara är väldigt synd tycker jag, sen kanske inte jag skulle gått runt med dom pengarna men själva  grejen endå. skitsamma pengar är inte allt.

Förövrigt har jag stått och myst med gulliga lilla älskade Ture, och även Maximus. Har inte hunnit rida, utan det får bli imornkväll. Ska rida både Donna och Maximus, ska faktiskt bli väldigt mysigt.

OCH SNART FÅR JAG MIN SYSTEMKAMERA LML!!!!!

jaja bloggar om morgondagen lite mer sen. kram.